Stage sport event manager in Nieuw-Zeeland

Het betreft een stage als Sport Event Manager bij een toonaangevende Nieuw-Zeelandse sport team.
De stagiair zal zich bezig houden met event management, dit wil zeggen evenementen organiseren en coördineren van de wedstrijden. Marketing, betrokken bij de planning en uitvoering van marketing programma’s van de club in de lokale gemeenschap en scholen. Het beheer van de promotie van de club programma’s en haar faciliteiten.

De werkomgeving is informeel – pak en stropdas is vereist voor de belangrijkste sponsor en club evenementen, maar standaard werkende kleding is informeel. De club kantoren en opleiding basis worden gehuisvest in Auckland North Shore. Bij het organiseren van accommodatie is het aanbevolen dat dit ook in de North Shore te helpen met reizen.

De stage is onbetaald, maar de sport club assisteert op andere gebieden. Zo heeft de stagiair volledig toegang tot de trainingsfaciliteiten, waaronder de sportschool en de banen. Als er gereisd moet worden voor de stage dan wordt er voor vervoer gezorgd.

Wat zoekt het bedrijf?

Een zeer gemotiveerde sportieve student. De student heeft goede verbale en schriftelijke kennis van de Engelse taal. Je bent positief, vriendelijk en kunt goed in een team functioneren.

Deze stage iets voor jou?

Laat het ons weten als je interesse hebt in deze of een vergelijkbare vacature. Doe dit vrijblijvend via ons inschrijfformulier en vermeld de onderstaande stagecode bij opmerkingen.

Stagecode: NZ 1754

Focus op jouw goals

Het is ontzettend belangrijk dat je prioriteit geeft aan de goals die je met je stage wilt bereiken.

Don’t dream it! Do it!

Een stage aan de andere kant van de wereld, verbetert je Engels, je CV, maar bovenal jezelf!