Stage sport management in Australië

Deze voetbalclub in Sydney biedt een stage sportmanagement aan. Als stagiaire ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen en promoten van activiteiten om klanten aan te trekken. Daarnaast ben je als stagiaire verantwoordelijk voor het onderhouden van klantcontact -en behoud.

De stagiaire analyseert financiële gegevens en baseert daarop beslissingen voor inkoop van gerelateerde goederen. Daarnaast schrijft de stagiaire wekelijkse rapportages aan het management van het bedrijf.

De stagiaire wordt getraind en opgeleid door de managers van het bedrijf en wordt dagelijks begeleid. De stage is geschikt voor Marketing, Communicatie, Events, PR, Sportmanagement studies.

Wat zoekt het bedrijf?

Een creatieve, energieke en vriendelijke student die affiniteit heeft met de taken en aspecten zoals hierboven beschreven. Een gerelateerde studie is een pre.

Deze stage iets voor jou?

Laat het ons weten als je interesse hebt in deze of een vergelijkbare vacature. Doe dit vrijblijvend via ons inschrijfformulier en vermeld de onderstaande stagecode bij opmerkingen.

Stagecode: AU 5106

Focus op jouw goals

Het is ontzettend belangrijk dat je prioriteit geeft aan de goals die je met je stage wilt bereiken.

Don’t dream it! Do it!

Een stage aan de andere kant van de wereld, verbetert je Engels, je CV, maar bovenal jezelf!