Stage sport marketing in Nieuw-Zeeland

Het betreft een stage sport marketing bij een van Nieuw-Zeelands grootste particuliere health-clubs met ongeveer 300 werknemers in dienst. Het bedrijf is lid bij een van de wereldwijde organisatie voor de kwaliteit van de gezondheid clubs. De eigenaren hebben veel ervaring en kennis van hun industrie.

De stagiair voor de stage sport marketing zal zich bezig houden met het schrijven van een marketing plan voor het adverteren in verschillende media. Daarnaast zal hij of zij dagelijkse taken uitvoeren in de club, zoals het praten met leden, het verspreiden van marketing materiaal en het bijwonen van teamvergaderingen.

Wat zoekt het bedrijf?

Een punctuele, betrouwbare, eerlijke en goed verzorgde student. De student heeft goede verbale en schriftelijke kennis van de Engelse taal. Je bent positief, vriendelijk en kunt goed in een team functioneren.

Deze stage iets voor jou?

Laat het ons weten als je interesse hebt in deze of een vergelijkbare vacature. Doe dit vrijblijvend via ons inschrijfformulier en vermeld de onderstaande stagecode bij opmerkingen.

Stagecode: NZ 1814

Focus op jouw goals

Het is ontzettend belangrijk dat je prioriteit geeft aan de goals die je met je stage wilt bereiken.

Don’t dream it! Do it!

Een stage aan de andere kant van de wereld, verbetert je Engels, je CV, maar bovenal jezelf!