Stage toerisme administratie in Australië

Het betreft een stage administratie in toerisme bij een gespecialiseerde groothandel in Australië. Het bedrijf werd opgericht in de jaren 90. Het is een gespecialiseerde groothandeling in reizen in de Middellandse Zee, Europa, het Verenigd Koninkrijk en Ierland, het Midden-Oosten, India en Latijns Amerika. Het bedrijf is uitgegroeid tot een van Australië meest gerespecteerde groothandelaar in reizen en het aanbieden van reizen.

In principe is de missie van het bedrijf de specialist te worden en eerste keus te worden in alle markten waarin we opereren en ervoor te zorgen dat een de keuze is gebaseerd op de kwaliteit van onze producten, onze service normen, de capaciteiten van onze medewerkers en de zakelijk leiderschap van het bedrijf.

Interne taken:

  • Het zorgen dat documentatie wordt voorbereid en uitgebracht op een accurate wijze;
  • Het ondersteunen van de product managers door het organiseren van het laden van de tarieven voor de vrijlating van het schema;
  • Ervoor zorgen dat het product juist nauwkeurig is geladen binnen specifieke perioden.
Wat zoekt het bedrijf?

Een enthousiaste student met kennis van toerisme en goede organisatorische skills. De student heeft goede verbale en schriftelijke kennis van de Engelse taal. Je bent positief, vriendelijk en kunt goed in een team functioneren.

Deze stage iets voor jou?

Laat het ons weten als je interesse hebt in deze of een vergelijkbare vacature. Doe dit vrijblijvend via ons inschrijfformulier en vermeld de onderstaande stagecode bij opmerkingen.

Stagecode: AU 1730

Focus op jouw goals

Het is ontzettend belangrijk dat je prioriteit geeft aan de goals die je met je stage wilt bereiken.

Don’t dream it! Do it!

Een stage aan de andere kant van de wereld, verbetert je Engels, je CV, maar bovenal jezelf!