Onderzoek stage toerisme in Nieuw-Zeeland

Het betreft een stage Toerisme Onderzoek bij een multi-activiteiten bedrijf en vindt plaats op Waiheke Island, op 35 minuten afstand met de veerboot van Auckland. Er worden verschillende bedrijven geopereerd vanuit het pand.

De stagiair zal zich bezig houden met een toerisme onderzoek tijdens de stage. Verder geeft het bedrijf de kans om inzicht te krijgen in alle vier de gebieden van het bedrijf. De hoofdtaken zullen de nadruk leggen op het assisteren bij de Tasting Room, hier worden wijnen en bier proeverijen aan klanten gehouden. Naast de Tasting Room zal de stagiair assisteren bij het Retail gebied, dit houdt in het verkopen van lokaal gemaakte producten.

Wat zoekt het bedrijf?

Een enthousiaste student met kennis van toerisme. De student heeft goede verbale en schriftelijke kennis van de Engelse taal. Je bent positief, vriendelijk en kunt goed in een team functioneren.

Deze stage iets voor jou?

Laat het ons weten als je interesse hebt in deze of een vergelijkbare vacature. Doe dit vrijblijvend via ons inschrijfformulier en vermeld de onderstaande stagecode bij opmerkingen.

Stagecode: NZ 1795

Focus op jouw goals

Het is ontzettend belangrijk dat je prioriteit geeft aan de goals die je met je stage wilt bereiken.

Don’t dream it! Do it!

Een stage aan de andere kant van de wereld, verbetert je Engels, je CV, maar bovenal jezelf!