Stage voedingsmiddelentechnologie in Nieuw-Zeeland

Jouw stage voedingsmiddelentechnologie zal plaatsvinden op een universiteit in Auckland, Nieuw-Zeeland. Het is dé plek voor een internationale stage NZ vanwege het internationale karakter van de universiteit; de school host studenten uit meer dan 90 landen! Je vindt er veel onderwijs- en onderzoeksprogramma’s met een internationaal karakter. De lat ligt hoog, maar daardoor wordt de kwaliteit gewaarborgd.

De universiteit heeft drie grote campussen op het Noordereiland van Nieuw-Zeeland, namelijk in Auckland, Palmerston North en Wellington. Dit biedt kansen voor studenten met buitenlandambities of voor studenten die graag een opleiding in meerdere steden in Nieuw-Zeeland willen volgen. Studenten kunnen hierdoor verschillende culturen het land ervaren en ontdekken. Deze internationale stage in Nieuw-Zeeland is dus de uitgelezen kans om studenten met een internationale mindset te ontmoeten.

Wat biedt het bedrijf?

Je zult de stage voedingsmiddelentechnologie lopen op de afdeling Voeding en Technologie. Je krijgt gaat een internationale studentenenquête afnemen. Dit project is geschikt voor laatstejaars studenten die communicatief vaardig zijn. Het betreft een uitdagend project op het gebied van sportvoeding. Je gaat sensorische percepties in sportdrankjes onderzoeken. Hierbij kijk je naar het koolhydraat- en elektrolytengehalte. De doelgroep bestaat uit atleten die aan oefeningen doen waarvoor een goed uithoudingsvermogen noodzakelijk is. De universiteit zoekt iemand die affiniteit heeft met deze doelgroep, dit product en het doen van onderzoek. Het wordt zeker op prijs gesteld als je iets eerder kunt beginnen.

Deze stage iets voor jou?

Laat het ons weten als je interesse hebt in deze of een vergelijkbare vacature. Doe dit vrijblijvend via ons inschrijfformulier en vermeld de onderstaande stagecode bij opmerkingen.

Stagecode: NZ 1751

Focus op jouw goals

Het is ontzettend belangrijk dat je prioriteit geeft aan de goals die je met je stage wilt bereiken.

Don’t dream it! Do it!

Een stage aan de andere kant van de wereld, verbetert je Engels, je CV, maar bovenal jezelf!