Stage webdesign in Nieuw-Zeeland

Het desbetreffende bedrijf huisvest meer dan 30 werknemers en specialiseert zich in het verspreiden van decoratieve Nieuw-Zeelandse bomen en planten. Ze produceren meer dan drie miljoen units per jaar. De afdeling onderzoek en ontwikkeling zijn altijd opzoek naar nieuwe deals met potentiële klanten en internationale producenten.

Als stagiaire houd jij je bezig met het ontwikkelen en produceren van een nieuwe catalogus voor het bedrijf tijdens de stage webdesign. Dit is een grote opdracht welke inhoudt dat je verantwoordelijk bent voor het gehele design, de lay-out, de website die hieraan gekoppeld is. Daarnaast krijg je veel te maken met het updaten van foto’s en het ontwikkelen hiervan.

Wat zoekt het bedrijf?

Een enthousiaste student met kennis van Word, Photoshop, fotografische skills. Kennis en/of interesse van bomen, planten en milieu zou een welkome toevoeging zijn. Ben jij creatief, zelfstandig, communicatief vaardig, verantwoordelijk, vaardig in de Engelse taal, sociaal en opzoek naar een uitdagende stage? Schrijf je dan gelijk in!

Deze stage iets voor jou?

Laat het ons weten als je interesse hebt in deze of een vergelijkbare vacature. Doe dit vrijblijvend via ons inschrijfformulier en vermeld de onderstaande stagecode bij opmerkingen.

Stagecode: NZ 1806

Focus op jouw goals

Het is ontzettend belangrijk dat je prioriteit geeft aan de goals die je met je stage wilt bereiken.

Don’t dream it! Do it!

Een stage aan de andere kant van de wereld, verbetert je Engels, je CV, maar bovenal jezelf!