Hoe wij te werk gaan

Stappenplan

Het kan wat overweldigend zijn, het regelen van een stage in het buitenland. Gelukkig valt het allemaal best mee, want Stagereizen is er voor je! Ons proces is opgedeeld in vier verschillende stappen. Door deze werkwijze is het duidelijk wat je precies kunt verwachten en voorkom je enige verrassingen. Gedurende het proces krijg je vanaf het moment van inschrijving tot de laatste dag van de stage één of twee contactpersonen toegewezen die altijd voor je klaar staan.

Bij Stagereizen streven wij er ten alle tijden voor om een geschikt bedrijf te vinden dat zo goed mogelijk aansluit bij jouw stage wensen.

Stagereizen assisteert jou met:

  • Het opzetten van je profiel. In tegenstelling tot andere stage bureaus hoef je bij je inschrijving geen CV of sollicitatiebrief aan te leveren. Via een eenvoudig proces zetten wij je profiel namelijk gezamenlijk met je op.
  • Een leuke en leerzame stageplek die goedgekeurd moet zijn door jouw opleiding. Hierbij geldt; “Geen goedkeuring, geen betaling aan ons”.
  • Een stagecontract en assistentie met eventuele aanvullende documenten, dan wel contracten vanuit jouw opleiding.
  • Assistentie met randzaken als onder andere je huisvesting, vliegticket, verzekering, aankomst, oriëntatie voor aankomst en meer!