Stage Visum Australië en Nieuw-Zeeland2018-04-13T14:07:51+02:00

Australie kangoeroe boord deze kom je tegen tijdens je stage in AustralieVisum voor jouw buitenlandse stage in Australië of Nieuw-Zeeland

Voorbereidingen op jouw stage in Nieuw-ZeelandOp zich is het aanvragen van een Nieuw-Zeelands of Australisch visum vanzelfsprekend, maar er zijn toch een paar dingen waar je rekening mee moet houden. Als je vragen verkeerd invult omdat je ze niet volledig begrijpt, wordt je aanvraag niet geaccepteerd. Wij hebben een gids opgesteld om je te helpen. Heb je twijfels, is er iets onduidelijk of heb je een andere vraag over je visum? Neem dan vooral contact met ons op. Je visum is een onwijs belangrijk document, waar ze meteen bij aankomst in Nieuw-Zeeland of Australië om vragen. Het is dus van groot belang dat je dit zorgvuldig invult.

Selecteer jouw stageland:

Australie kangoeroe boord deze kom je tegen tijdens je stage in AustralieFAQ Australië

In Australië kan je verschillende visa maar één keer aanvragen. Het Working Holiday Visa wat wij aanraden valt hieronder. Gelukkig kan je via ons ook een ander visum aanvragen, wat normaal gesproken erg lastig is. Ben je geïnteresseerd in deze optie? Neem dan even contact met ons op of geef het aan bij je inschrijving. Een voorwaarde is wel dat de stage onderdeel van je studie is en dat je dit moeten kunnen aantonen.

 • Het is een erkend visum; alle Australische bedrijven kennen het.
 • Het is gemakkelijk online te verkrijgen.
 • Het kan in een korte periode aangevraagd worden.
 • Je kunt gemakkelijk van bedrijf wisselen, mocht je 
stage bedrijf niet bevallen.
 • Je kunt legaal een bijbaantje nemen.
 • Je kunt 6 maanden voor dezelfde werkgever werken.
 • Het visum is een jaar geldig, waardoor je ook nog 
genoeg ruimte hebt om te reizen na je stage.

Je working holiday visum is een jaar geldig.

De prijzen variëren per jaar, maar de prijs ligt rond de $440 (Australische Dollars). Kijk voor de actuele prijs op de website van de Australische overheid.

In Australië heb je de optie om farmwork te doen. Dit houdt in dat je 88 dagen, dus ongeveer drie maanden, op een boerderij gaat werken. Er zitten hier wel heel wat eisen aan; niet elke boerderij zal je het recht geven op een visum voor een working holiday visum voor een tweede jaar. Je vindt er hier meer informatie over. Je kunt er ook voor kiezen om een toeristenvisum aan te vragen of om een werkvisum te verkrijgen. Als je hier meer over wilt weten, kun je het beste contact met ons opnemen.

Het duurt ongeveer twee weken voor je je visum binnen hebt. Print hem uit en stop hem in je paspoort voor als ze ernaar vragen op het vliegveld.

Je paspoort moet nog een jaar geldig zijn. Stel dat jouw stage van januari tot augustus is, dan moet je paspoort dus nog geldig zijn tot januari volgend jaar.

Stuur een mailtje aan het mailadres dat jou een mail heeft gestuurd en neem voor de zekerheid ook even contact met ons op.

Mits de stage onderdeel van je studie is kunnen wij je helpen. Wel zijn de kosten voor dit andere visum hoger. Indien jij al eerder op een Working Holiday Visa in Australië bent geweest neem dan contact met ons op voor meer informatie over dit andere visum.

“Het leven ‘down under’ past precies bij mijn levensmotto: Don’t take life too seriously, you’ll never get out alive!”

“De mensen in Australië zijn super aardig en gezellig en er zijn zo veel verschillende nationaliteiten.”

“De Australische cultuur spreekt me erg aan (laid back!). En het is natuurlijk een heel mooi land met lekker weer!”

Nieuw-Zeeland Kiwi boord deze kom je tegen tijdens je stage in Nieuw- ZeelandFAQ Nieuw-Zeeland

In Nieuw-Zeeland kan je verschillende visa maar één keer aanvragen. Het Working Holiday Visa wat wij aanraden voor eens stage valt hieronder. Gelukkig kan je via ons ook een ander visum aanvragen, wat normaal gesproken erg lastig is. Ben je geïnteresseerd in deze optie? Neem dan even contact met ons op of geef het aan bij je inschrijving. Een voorwaarde is wel dat de stage onderdeel van je studie is en dat je dit moeten kunnen aantonen.

 • Het is een erkend visum en bekend bij alle Nieuw-Zeelandse bedrijven.
 • Het is zeer eenvoudig online te verkrijgen.
 • Het kan in een korte periode aangevraagd worden.
 • Relatief lage kosten, ongeveer €100,-.
 • Mocht een stagebedrijf niet bevallen, dan kun je met dit visum eenvoudig van bedrijf wisselen.
 • Je kunt legaal een bijbaantje nemen, zodat je wat geld kan verdienen.
 • Met dit visum kan je 6 maanden voor dezelfde werkgever werken.
 • Het visum is een jaar geldig dus geeft genoeg ruimte om ook nog te reizen als je dat wilt.

Je working holiday visum is een jaar geldig.

De prijzen variëren per jaar, maar de prijs ligt rond de $210 (Nieuw-Zeelandse dollars). Kijk voor de actuele prijs op de website van de Nieuw-Zeelandse overheid.

Je kunt er voor kiezen om een toeristenvisum aan te vragen of om een werkvisum te verkrijgen. Als je hier meer over wilt weten, kun je het beste contact met ons opnemen.

Het duurt ongeveer twee weken voor je je visum binnen hebt. Print hem uit en stop hem in je paspoort voor als ze ernaar vragen op het vliegveld.

Je paspoort moet nog een jaar geldig zijn. Stel dat jouw stage van januari tot augustus is, dan moet je paspoort dus nog geldig zijn tot januari volgend jaar.

Stuur een mailtje aan het mailadres dat jou een mail heeft gestuurd en neem voor de zekerheid ook even contact met ons op.

Mits de stage onderdeel van je studie is kunnen wij je helpen. Wel zijn de kosten voor dit andere visum hoger. Indien jij al eerder op een Working Holiday Visa in Nieuw-Zeeland bent geweest neem dan contact met ons op voor meer informatie over dit andere visum.

“Nieuw-Zeeland is echt een geweldig land om te reizen, wonen en werken.”

Wil jij ook een stage in het buitenland? Australië of Nieuw-Zeeland? 

Laten we dan samen kijken naar de mogelijkheden. Vraag nu gratis en vrijblijvend een check aan om jouw kansen voor een stage in Australie of een stage in Nieuw-Zeeland  te bekijken. Vervolgens heb je de mogelijkheid om al je vragen te stellen voordat je een beslissing maakt. Handig toch! Bekijk ook ons stappenplan voor een duidelijk overzicht.

Doe de gratis stage check

“Inschrijven kost je slechts een minuutje!”

Gratis brochure

Informatiedagen

Stagereizen stage in het buitenland brochure met informatie over een buitenlandse stage in Australie en stage in Nieuw-Zeeland

Vraag onze brochure gratis en vrijblijvend aan. Zo kan je alles over een stage in Australië of een stage in Nieuw-Zeeland op je gemak doorlezen. Lees bijvoorbeeld over ons, de landen, onze pakketten en ervaringen van je voorgangers. We kunnen hem aan je mailen of voor je op de post doen.

Brochure aanvragen
Buitenlandse stage Informatiedagen over stage lopen in het buitenland stage Australie en stage Nieuw-Zeeland

Wij reizen naar verschillende onderwijsinstellingen om persoonlijk kennis te maken en jou van informatie te voorzien over stages in Nieuw-Zeeland en stages in Australië. Zie hieronder een aantal beurzen, hogescholen en universiteiten die wij regelmatig door het land heen bezoeken.

Bekijk agenda