Vrijwilligerswerk in Nieuw-Zeeland

Over Nieuw-Zeeland

Het land heeft een ontzettend mooie natuur, wat voor veel mooie fotomomenten zorgt. Beide eilanden zijn zeer verschillend qua natuur en zijn absoluut de moeite waard om te bezoeken. Het aangename klimaat, ongerepte natuur, afgelegen fjorden, adembenemende uitzichten en de vriendelijke cultuur; Nieuw-Zeeland zal je zeker niet teleurstellen. Om dit land zo mooi en authentiek te houden, roepen we de hulp in van vrijwilligers die hierin een steentje willen bijdragen!


Als vrijwilliger naar Nieuw-Zeeland

Nieuw-Zeeland heeft vele plaatsen beschikbaar waar jij als vrijwilliger kan werken. Je zult op plekken komen te werken die voor veel toeristen niet toegankelijk zijn. Hoe langer je vrijwilligerswerk wilt doen, aan des te meer verschillende projecten je kan deelnemen (afhankelijk van je wensen en van de instantie waar je gaat werken). Vooraf en tijdens je vrijwilligerswerk word je vanuit ons kantoor begeleid en staan wij voor je klaar.


Hoe werkt het?

Je schrijft je bij ons in en geeft je voorkeur voor welk soort vrijwilligerswerk je wilt doen. Je betaalt de borg en wij proberen wat te vinden wat zo goed mogelijk bij jouw wensen aansluit. Wanneer we niks kunnen vinden krijg jij je borg gewoon weer terug. Als we wat hebben gevonden waar allebei de partijen positief tegenover staan vragen we je het resterende bedrag te betalen. Wij helpen je met het boeken van je vliegticket en geven je advies over het afsluiten van verzekeringen. Uiteindelijk komt het er op neer dat jij je inschrijft en kan gaan dromen over alle fantastische avonturen die je gaat beleven. Wij doen de rest! Het gehele stappenplan vind je op de services pagina.