Waarom een stage in Nieuw-Zeeland

Een stage in het buitenland is een erg waardevolle toevoeging aan je CV, maar ook een levenservaring die niemand meer van je afpakt. Het is een echte investering in jezelf. Je doet werk ervaring op, je ontwikkelt je kennis en vaardigheden binnen jouw vakgebied en je verbetert natuurlijk je Engelse taal. Naast het succesvol afronden van je stage, wil je natuurlijk ook een nieuw land en cultuur ontdekken. Dan ben je in Nieuw-Zeeland op het perfecte adres!

Je kan natuurlijk niet verder weg gaan, Nieuw-Zeeland is letterlijk aan de andere kant van de wereld. De natuur is indrukwekkend, de mensen zijn ontzettend vriendelijk én Nieuw-Zeeland heeft een erg gezellig studentenleven. Dit alles in totaal, maakt het een perfect land om je stagetijd door te brengen.

Mocht je behoefte hebben aan iets heel anders en graag een andere cultuur ervaren, zit je in Nieuw-Zeeland op de goede plek. De seizoenen, het landschap en de mentaliteit verschillen sterk met die in Nederland. En dit zal je dan ook ervaren wanneer je hier bent. Zo zijn de Nederlanders altijd erg gehaast en direct, moet alles snel gebeuren. Terwijl ze hier in Nieuw-Zeeland veel meer laid back zijn.

Een stage in Nieuw-Zeeland garandeert een tijd tussen de relaxte en gastvrije Nieuw-Zeelanders. De mentaliteit in het land is optimistisch en laid back. Daardoor voel je je snel thuis!

Jouw stage loop je meestal in een van de grote steden van het land zoals Auckland, Dunedin of Wellington. Maar Nieuw-Zeeland heeft ook heel veel andere kleinere steden waar het net zo geweldig is. Denk hierbij aan Queenstown, Tauranga of Paihia. Het is maar net waar je naar op zoekt bent. Wil je graag het leven in een grote stad meemaken, dan is Auckland perfect voor jou. Ben je een echte natuur liefhebber en zou je graag tussen de bergen te willen wonen en een ski seizoen mee willen maken, raden wij je Queenstown aan!

Een stage regelen in het buitenland lijkt soms een hele opgave, zeker als je helemaal naar de andere kant van de wereld wilt waar je niemand kent en geen connecties hebt. Maar daarvoor zijn wij hier! Wij staan klaar voor jou, vanaf het begin tot aan het einde van je stage. Omdat ons hoofdkantoor in Nieuw-Zeeland is gevestigd en er daardoor geen tijdsverschil is, maakt dit het dan ook een stuk makkelijker.

Inschrijven voor een stage in Nieuw-Zeeland kan hier.