OVER STAGEREIZEN

Stagereizen is in 2007 opgericht door de twee Nederlandse vrienden Ronald Gardebroek en Marcel Roos. Het bedrijf heette voorheen Student Down Under. Na hun studie commerciële economie besloten zij hun koffers te pakken en aan de andere kant van de wereld hun droom te verwezenlijken: het opzetten van een stage bemiddelingsbureau voor Nederlandse studenten, gericht op Australië en Nieuw-Zeeland. Inmiddels zijn we 12 jaar verder en heeft Stagereizen meer dan 4.500 studenten succesvol aan een stage in Australië of Nieuw-Zeeland geholpen. “Wij willen iedereen laten zien wat een prachtige landen Nieuw-Zeeland en Australië zijn”, vertelt Ronald. “Tijdens een buitenlandse stage worden de ogen van de student geopend. De wereld is zo groot en mooi. Met Stagereizen willen wij studenten de tijd van hun leven bezorgen. Het is echt een levenservaring en het staat bovendien ook nog eens prachtig op het cv.”

Missie en visie

Onze missie is: studenten een geweldige tijd in Australië of Nieuw-Zeeland bezorgen, door het bemiddelen van een buitenlandse stage, bieden van hulp bij praktische zaken en het organiseren van activiteiten. De visie die daarbij hoort is: wij willen studenten helpen het beste uit hun tijd in Australië en Nieuw-Zeeland te halen, maar onze primaire zorg is dat studenten hun stage succesvol behalen. Wij willen een zo compleet mogelijk pakket aanbieden tegen de beste prijs (beste service, leukste activiteiten, meest passende stages).

Kantoor op locatie: snel antwoord, kwalitatieve hulp

Doordat wij ons kantoor Down Under hebben, doen wij in tegenstelling tot andere stage bemiddelingsbureaus onze werkzaamheden voor het grootste deel zelf. Hierdoor kunnen wij gegarandeerd een kwalitatief goede buitenlandse stage aanbieden. Als er wat is, reageren wij meteen; tijdsverschil is geen hinder. We kunnen je ook beter assisteren als je hulp nodig hebt.

Zelfde pakket ergens anders goedkoper = 10% korting

Kwaliteit staat bij ons altijd voorop, maar door onze lokale vestiging zijn we ook in staat om onze diensten voor lagere prijzen dan de concurrent aan te bieden. Mocht je bij een ander stage bemiddelingsbureau een vergelijkbaar pakket voor een stage in Australië of Nieuw-Zeeland met een lagere prijs zien, dan bieden wij ons pakket voor dezelfde prijs aan met een extra korting van 10%!

No cure no pay: alleen betalen bij succesvolle stage

Stagereizen heeft een hoog plaatsingspercentage van 95%, maar lukt het ons niet om voor de door jouw gestelde deadline een internationale stage te bemiddelen, dan krijg jij je borg volledig terug. Stagereizen heeft daarnaast een 100% geld terug garantie. Wil je ook weten waarom Stagereizen het beste bureau is voor stagelopen in Australië of Nieuw-Zeeland? Lees dan meer over onze unieke services op onze stage buitenland pagina.

125 jaar ervaring: 5000+ succesverhalen

Met ons kantoor Down Under helpen wij onze studenten niet alleen aan een passende stage, maar begeleiden wij ze ook bij het regelen van visa, verzekeringen en voordelige vliegtickets. Daarnaast assisteert Stagereizen met huisvesting op locatie en organiseren wij sociale activiteiten om het land beter te leren kennen en nieuwe vrienden te maken. Vanaf 2007 hebben wij al duizenden studenten de tijd van hun leven bezorgd met een stage in Australië of Nieuw-Zeeland.

De Stagereizen nieuwsbrief

Meld je nu aan voor de Stagereizen nieuwsbrief en ontvang een maandelijkse update vanuit Down Under in je mailbox!