Waarom Stagereizen2018-10-09T04:15:49+02:00

Bordje van Australië en Nieuw-Zeeland voor een buitenlandse stage Waarom Stagereizen

Nieuw stagebemiddelingsbureau voor stages in Australië of Nieuw-ZeelandStagereizen is in 2007 opgericht door de twee Nederlandse vrienden Ronald Gardebroek en Marcel Roos. Het bedrijf heette voorheen Student Down Under. Na hun studie commerciële economie besloten zij hun koffers te pakken en aan de andere kant van de wereld hun droom te verwezenlijken: het opzetten van een stage bemiddelingsbureau voor Nederlandse studenten, gericht op Australië en Nieuw-Zeeland. Inmiddels zijn we 11 jaar verder en heeft Stagereizen meer dan 3.500 studenten succesvol aan een stage in Australië of Nieuw-Zeeland geholpen. “Wij willen iedereen laten zien wat een prachtige landen Nieuw-Zeeland en Australië zijn”, vertelt Ronald. “Tijdens een buitenlandse stage worden de ogen van de student geopend. De wereld is zo groot en mooi. Met Stagereizen willen wij studenten de tijd van hun leven bezorgen. Het is echt een levenservaring en het staat bovendien ook nog eens prachtig op het cv.”

Missie en visie

Onze missie is: studenten een geweldige tijd in Australië of Nieuw-Zeeland bezorgen, door het bemiddelen van een buitenlandse stage, bieden van hulp bij praktische zaken en het organiseren van activiteiten.

De visie die daarbij hoort is: wij willen studenten helpen het beste uit hun tijd in Australië en Nieuw-Zeeland te halen, maar onze primaire zorg is dat studenten hun stage succesvol behalen. Wij willen een zo compleet mogelijk pakket aanbieden tegen de beste prijs (beste service, leukste activiteiten, meest passende stages).

Kantoor op locatie: snel antwoord, kwalitatieve hulp

Doordat wij ons kantoor Down Under hebben, doen wij in tegenstelling tot andere stage bemiddelingsbureaus onze werkzaamheden voor het grootste deel zelf. Hierdoor kunnen wij gegarandeerd een kwalitatief goede buitenlandse stage aanbieden. Als er wat is, reageren wij meteen; tijdsverschil is geen hinder. We kunnen je ook beter assisteren als je hulp nodig hebt.

Nieuw-Zeeland: Level 1, 7 Anzac Street, Takapuna, 0740, Auckland

Australië: Suite 7, 235 New South Head Road Edgecliff, Sydney

Zelfde pakket ergens anders goedkoper = 10% korting

Kwaliteit staat bij ons altijd voorop, maar door onze lokale vestiging zijn we ook in staat om onze diensten voor lagere prijzen dan de concurrent aan te bieden. Mocht je bij een ander stage bemiddelingsbureau een vergelijkbaar pakket voor een stage in Australië of Nieuw-Zeeland met een lagere prijs zien, dan bieden wij ons pakket voor dezelfde prijs aan met een extra korting van 10%!

No cure no pay: alleen betalen bij succesvolle stage

Stagereizen heeft een hoog plaatsingspercentage van 95%, maar lukt het ons niet om voor de door jouw gestelde deadline een internationale stage te bemiddelen, dan krijg jij je borg volledig terug. Stagereizen heeft daarnaast een 100% geld terug garantie. Wil je ook weten waarom Stagereizen het beste bureau is voor stagelopen in Australië of Nieuw-Zeeland? Lees dan meer over onze unieke services op onze stage buitenland pagina.

10 jaar ervaring: 3.000+ succesverhalen

Met ons kantoor Down Under helpen wij onze studenten niet alleen aan een passende stage, maar begeleiden wij ze ook bij het regelen van visa, verzekeringen en voordelige vliegtickets. Daarnaast assisteert Stagereizen met huisvesting op locatie en organiseren wij sociale activiteiten om het land beter te leren kennen en nieuwe vrienden te maken. Vanaf 2007 hebben wij al duizenden studenten succesvol met onze service aan een stage in Australië of Nieuw-Zeeland geholpen. Leuk feitje is dan ook dat alle foto’s die je op onze website vindt, van oud-stagiaires zijn. Maar geloof niet alleen ons woord, bekijk ook onze ervaringen en lees de media.

Wil jij ook een stage in het buitenland? Australië of Nieuw-Zeeland? 

Laten we dan samen kijken naar de mogelijkheden. Vraag nu gratis en vrijblijvend een check aan om jouw kansen voor een stage in Australie of een stage in Nieuw-Zeeland  te bekijken. Vervolgens heb je de mogelijkheid om al je vragen te stellen voordat je een beslissing maakt. Handig toch! Bekijk ook ons stappenplan voor een duidelijk overzicht.

Doe de gratis stage check

“Inschrijven kost je slechts een minuutje!”

Jouw stage in het buitenland via Stagereizen

Wat doet Stagereizen precies voor jou? Wij doen er alles aan om jouw stage in het buitenland zo soepel mogelijk te laten verlopen. Naast onze 24/7 assistentie vind je hier onze services op een rijtje.

STAGEBEMIDDELING

Voor iedereen is er dé perfecte buitenlandse stage. Wij kunnen jou helpen met een stage in Australië of een stage in Nieuw-Zeeland.

VISUMHULP

Je visum, een onmisbaar document. Het aanvragen kan een doolhof zijn, maar wij hebben dit vaker gedaan en helpen je hier graag mee.

VERZEKERING

Een passende verzekering is van levensbelang aan de andere kant van de wereld. Wij geven je hier graag deskundig advies over.

VLIEGTICKET

Er zijn veel opties voor je vliegticket Down Under. Wat moet je nu kiezen? Wij geven je tips, advies en de mogelijkheid tot een gratis quote.

HUISVESTING

Wij kennen alle ins en outs van de huizenmarkten in Australië en Nieuw-Zeeland en adviseren jou graag over passende huisvesting.

ACTIVITEITEN

Stagereizen organiseert weekendtrips, feestjes en netwerkborrels gedurende jouw stage in Australië of Nieuw-Zeeland.