Werkprogramma’s in het buitenland

Stagereizen biedt niet alleen stages in het buitenland aan, maar ook werkprogramma’s in het buitenland. Bij deze programma’s is het belangrijk om te weten dat deze niet geschikt zijn als stageplek.

De werkprogramma’s zijn bedoeld voor studenten of afgestudeerden die ervaring willen opdoen in het werkveld in Nieuw-Zeeland.


Vrijwilligerswerk

Ben jij 18 jaar of ouder en heb je interesse om tijdens je reis naar Nieuw-Zeeland een paar weken vrijwilligerswerk te doen? Dan is dit het programma voor jou! Wij helpen je bij alle praktische zaken waardoor alle zorgen uit handen worden genomen en jij volop kan genieten van je vakantie en je Vrijwilligerswerk in Nieuw-Zeeland.


Hospitality programma

Ben jij een student op de hogere hotelschool, of heb je veel ervaring in het horeca/hotelleven dan ben je hier op de goede plek. Wij zorgen voor een werkplek in een horecaonderneming of hotel, hier kan jij de gewenste ervaring opdoen die je verder zal helpen in je carrière.


Agri Programma

Gefascineerd door het boerenleven? Dan is het agri cultuur programma misschien wat voor jou. Werk mee op een boerderij in Nieuw-Zeeland en leer de lokale manier van werken. Je kan jezelf ontwikkelen, niet alleen op werkgebied maar ook persoonlijk. Het is een geweldige ervaring! Het is wel noodzakelijk dat je ervaring hebt in de agrarische sector.